0 Сума: 0 грн

Політика конфіденційності

Ці Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованими на сайті teakava.com.ua

1. Основні положення.

Погоджуючись із цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збирання, зберігання, використання та розголошення своїх даних (в т.ч., але не обов'язково, персональних даних), відповідно до цих Правил, Закону України «Про захист прав споживачів» , «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Правила дійсні з моменту реєстрації на teakava.com.ua.

2. Збір та використання персональних даних клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані користувача зберігаються на сервері сайту teakava.com.ua, сервері карткової бази та обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Причина обробки даних користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового та бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, у яких використовуються дані користувачів.

На сайті teakava.com.ua можуть збирати, зберігати та використовувати такі дані:

  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • місто;
  • інші дані, надані Користувачем за допомогою реєстрації на сайті teakava.com.ua.

Користувач погоджується з тим, що дані, що передаються їм, можуть використовуватися для:

  • реєстрація користувача на сайті teakava.com.ua;
  • надання послуг та клієнтської підтримки на запит клієнта;
  • покращення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення клієнта про послуги, новини та рекламні пропозиції за допомогою SMS, електронних повідомлень, електронної пошти, тощо

3. Розголошення наданих клієнтом, користувачем даних.

Дані користувача надаються третім особам у таких випадках:

  • отримано додаткову згоду клієнта;
  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), що не містить персональної інформації та не ідентифікує клієнта індивідуально;
  • надання інформації правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення даних (зокрема персональних даних) та відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, зазначених у пункті 2, а також якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту teakava.com.ua, його дані підлягають зміні або видаленню.

teakava.com.ua залишає за собою право використовувати дані Користувача для цілей, для яких ця інформація була зібрана протягом одного місяця після деактивації інформації.

5. Захист даних.

teakava.com.ua зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення даних Користувача.